Door Leander Broere op 19 juni 2016

PvdA vraagt aandacht voor openbaar vervoer tijdens Voorjaarsnota

Tijdens de behandeling van de voorjaarsnota in de gemeenteraad van Dalfsen heeft fractievoorzitter Johan Wiltvank aandacht gevraagd voor het verdwijnen van verschillende buslijnen in Dalfsen. De PvdA vindt dat de gemeente zich bij voorbaat neerlegt bij aangekondigde bezuinigingen vanuit de provincie en verzuimt om voor het openbaar vervoer in Dalfsen op te komen.

Tijdens de vergadering vroeg Wiltvank tevens aandacht voor het terugdraaien van bezuinigingen op kleinere instellingen (zoals de Bibliotheek, sport- & zangverenigingen, etc) en versnelling van het beleid rondom duurzaamheid. Zo is het volgens Wiltvank onbestaanbaar dat de gemeente nog steeds geen groene stroom inkoopt.

De volledige bijdrage van de PvdA valt hier te lezen!

PvdA Voorjaarsnota 2016

Leander Broere

Leander Broere

Ik ben Leander Broere (1981), alweer bijna vijftien jaar woonachtig in de mooie gemeente Dalfsen. Na jaren in het centrum van Dalfsen gewoond te hebben en daarna enkele jaren in de nieuwbouw van Nieuwleusen woon ik sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin bij Lemelerveld. Kort na mijn komst in Dalfsen heb ik mij aangesloten

Meer over Leander Broere