Door Leander Broere op 8 maart 2016

Sluiting servicepunt Lemelerveld onaanvaardbaar voor PvdA !

Tijdens de commissievergadering van 7 maart heeft het college een voorstel bij de raad neergelegd waarin men onder andere voorstelt het servicepunt te Lemelerveld te sluiten. Voor de PvdA een onaanvaardbare stap. Hierbij de inbreng van ons commissielid Leander Broere:

Inbreng: Wij zien sluiting van het gemeentelijk servicepunt Lemelerveld als een zeer ongewenste ontwikkeling. Het stuk kan voor ons niet aantonen wat de meerwaarde van sluiting is. De gemeente moet dichtbij en laagdrempelig bereikbaar blijven voor onze inwoners. Dit voorstel draagt daar niet aan bij. Een zelfde oordeel zouden wij vellen als er onverhoopt binnenkort een zelfde voorstel omtrent het servicepunt in Nieuwleusen zou verschijnen..

Oordeel: Wij zijn dus tegen.

Leander Broere

Leander Broere

Ik ben Leander Broere (1981), alweer bijna vijftien jaar woonachtig in de mooie gemeente Dalfsen. Na jaren in het centrum van Dalfsen gewoond te hebben en daarna enkele jaren in de nieuwbouw van Nieuwleusen woon ik sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin bij Lemelerveld. Kort na mijn komst in Dalfsen heb ik mij aangesloten

Meer over Leander Broere