Door Leander Broere op 28 september 2015

Opbrengst sponsorloop: 240 euro voor Voedselbank!

Op zondag 9 augustus heeft Joey van Driessen deelgenomen aan de Sukerbieten Triatlon te Lemelerveld! Joey liet zich hierbij sponsoren door de leden van de PvdA-Dalfsen, waarvan hij fractiesecretaris is. Met het doel een bedrag op te halen ten behoeve van de Voedselbank Dalfsen.

Aanleiding hiertoe was een indringend verhaal van een van de vrijwilligers van de Voedselbank tijdens een ledenvegergadering in november afgelopen jaar dat nogal indruk heeft gemaakt op Joey en op de PvdA-leden.

Deze waren geschokt over het feit dat ook Dalfsen een voedselbank nodig heeft. Daarom had Joey van Driessen besloten het voor deze mensen op te nemen. En met succes! In een prachtige tijd van 1 uur en 27 minuten overbrugde Joey tijdens de triatlon 500m te water, daarna 20 km op de fiets en tot slot 5 km te voet!

Door zijn inzet en de sponsoring van de leden van de PvdA-Dalfsen kan Joey een check van € 240,- aan de voedselbank Dalfsen overhandigen. Een prachtige prestatie.

Leander Broere

Leander Broere

Ik ben Leander Broere (1981), alweer bijna vijftien jaar woonachtig in de mooie gemeente Dalfsen. Na jaren in het centrum van Dalfsen gewoond te hebben en daarna enkele jaren in de nieuwbouw van Nieuwleusen woon ik sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin bij Lemelerveld. Kort na mijn komst in Dalfsen heb ik mij aangesloten

Meer over Leander Broere