Door Leander Broere op 17 maart 2015

Stem 18 maart PvdA, voor Dalfsen!

Mijn naam is Leander Broere en ik ben de kandidaat voor het Vechtdal namens de PvdA. Ik sta met plek 8 op een mooie plek, maar heb elke stem nodig om na 18 maart ook daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Ik wil graag aan de slag voor ons mooie Vechtdal! Als adviseur bij Landschap Overijssel heb ik mij jarenlang in mogen zetten voor het mooie landschap van de provincie Overijssel.

Ik heb mij de afgelopen jaren dan ook vooral ingezet voor de ontwikkeling en het behoud van het mooie Overijsselse landschap en de natuur. Nu wil ik mij hier de komende jaren vanuit de politiek actief voor in gaan zetten. Want dat is nodig!

Sinds 2011 wordt Overijssel bestuurd door een rechts-christelijk college van CDA, VVD, CU en SGP. Asfalt, megastallen en kaal grasland. Dat waren hun keuzes. Ondanks de crisis en werkloosheid géén arbeidsmarktbeleid, géén banenplannen, géén leer-/werkplekken of stageplekken.

Volgens ons kan én moet het anders in Overijssel. Door te werken aan werkgelegenheid voor jong en oud. De provincie kan hier zoveel in betekenen. Ondersteun het MKB, investeer in goede werkgevers! Dit gebeurt nog te weinig. Door de balans tussen ecologie en economie te herstellen. De provincie moet haar verantwoordelijkheid pakken als het om natuurbeheer gaat! Ondersteun het waardevolle werk van vrijwilligers! Door te investeren in de kwaliteit van het openbaar vervoer! Juist in de regio!

Ik zet me in voor de PvdA omdat ik een diepe overtuiging heb dat iedereen in onze gemeenschap meetelt. Ik kan slecht tegen sociale onrechtvaardigheid en wil mij actief inzetten om van Overijssel een nog mooiere en socialere provincie te maken. Voor iedereen! Daarom vraag ik om uw stem. Ik heb er zin in! Kan ik op uw steun rekenen?

Leander Broere
Pvda, nr. 8
Dalfsen

Leander Broere

Leander Broere

Ik ben Leander Broere (1981), alweer bijna vijftien jaar woonachtig in de mooie gemeente Dalfsen. Na jaren in het centrum van Dalfsen gewoond te hebben en daarna enkele jaren in de nieuwbouw van Nieuwleusen woon ik sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin bij Lemelerveld. Kort na mijn komst in Dalfsen heb ik mij aangesloten

Meer over Leander Broere