Door Leander Broere op 23 juni 2016

Feestelijke opening Anjerpunt Hoonhorst!

Vanmiddag waren wij aanwezig bij de feestelijke opening van het Anjerpunt in Hoonhorst. Een prachtige nieuwe voorziening in het dorp én onze gemeente!

Anjerpunt Hoonhorst is een start- en beleefpunt voor toeristen, maar ook een plek met informatie over de omgeving. Met de opening van dit Anjerpunt wordt in Hoonhorst een proces van enkele jaren afgerond. Het bijzondere van het Anjerpunt Hoonhorst is dat dit het resultaat is van een intensieve, energieke en unieke samenwerking tussen een drietal partners: Café Restaurant Zalen Kappers, Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en het boerenlogement Boerhoes.

Daarnaast hebben vele ‘noabers’ hun steentje bijgedragen aan deze prachtige locatie met een verrassende en boeiende inhoud.
Dit is het vijfde Anjerpunt in het Vechtdal en onderdeel van het Hoonhorster Kulturhus.

En warempel, rode rozen mixen prima met roze Anjers!

Wij wensen Hoonhorst veel plezier toe met het nieuwe Anjerpunt.

 

Clpavn4WIAE41bU

ClpavpyWEAAtw9J

Clpavn3WIAAFWf1

Clpb25mWgAAcIh-

Leander Broere

Leander Broere

Ik ben Leander Broere (1981), alweer bijna vijftien jaar woonachtig in de mooie gemeente Dalfsen. Na jaren in het centrum van Dalfsen gewoond te hebben en daarna enkele jaren in de nieuwbouw van Nieuwleusen woon ik sinds anderhalf jaar samen met mijn vriendin bij Lemelerveld. Kort na mijn komst in Dalfsen heb ik mij aangesloten

Meer over Leander Broere